10.02.2020

2019 YILI RAMAZAN HİZMETLERİ

Kırsal mahallelerimizi de kapsayacak şekilde ‘Ramazan Özel Vaaz-İrşat Programı’ hazırlanarak uygulanmış, İlimiz ve İlçelerinde mukabele programları düzenlenmiştir. Hatimle Teravihnamazı kıldırılacak Camilerimiz tespit edilerek Vaaz ve Hutbelerden duyurulmuş, İl genelinde 15 Camide hatimle teravih namazı kıldırılmıştır.

Şehit Aileleri ve Gazilerimiz, engelli, ihtiyaç sahibi, yaşlı, göçmen aileleri, öğrenciler ve halkımızın davet edildiği 1500 kişilik iftar programı Türkiye Diyanet Vakfı Balıkesir Şubesi işbirliği ile düzenlenmiştir.

Kadir Gecesinde Mevlid programı düzenlenmiş ve Merkezi Camilerin sabaha kadar ibadete açık tutulması sağlanmıştır.

Ramazan ayında yaşlılar, hastalar, kahvehaneler, şehitlikler, cezaevleri ve KYK da kalan öğrenciler ziyaret edilmiştir.