14.11.2019

SAHİLKEN CAMİİ AÇILIŞI

İlçemizde yapımı tamamlanan Sahilkent Cami Ayvalık İlçe Kaymakamı Sayın Gökhan GÖRGÜLÜARSLAN, Belediye Başkanı Mesut ERGİN, İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, İlçe Müftüsü Emre ÖNAL Burhaniye, Gömeç İlçe Müftülerinin ve  vatandaşların katılımı ile ibadete açıldı.

Törende bir konuşma yapan İl Müftümüz Ramazan TOPCAN: ”Bugün açılışına şahit olduğumuz bu mabed, sadece mimarisi ile Mahallemizi güzelleştirmeyecek, içerisindeki eğitim ve sohbet programları ile de birliğimizin, kardeşliğimizin,ilmimizin ve sahih dini bilgimizin artmasına  sizlerin güzelliğine güzellik katacaktır. Ancak hemen ifade edeyim ki yükünüz daha da artmıştır kardeşlerim. Bu Cami, yetim ve kimsesiz bir çocuk gibi olmasın, başı öne eğilmesin. Camilerin asıl gülü içerisindeki cemaatidir. Duvarda bulunanın size, bize bir faydası yok.” dedi.