Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş kursumuzdaki öğrencilerimiz tarafından program düzenlendi. Programda şehitlerimiz anıldı. Şehitlerimize dualar yapıldı. öğrencilerimiz yaptığı etkinliklerle Çanakkale destanını anlamlandırmaya çalıştılar.
Detay

Göreve başladığı tarihten bu yana Balya İlçe Müftülüğüne bağlı Çukurcak Mahalle Camiinde 18 yıl ve en son Akbaş Mahalle Camiinde 15 yıldan beri görev yapan İmam Hatip Fahrettin KARABIYIK emekli oldu.
Detay

Pandemi döneminde hafızlığını tamamlayan daha sonrada girmiş olduğu hafızlık tespit sınavında başarılı olarak belge almaya hak kazanan İlçemiz Habibler Mahallesi İmam Hatibi Cansever ARSLAN'a İlçe Müftümüz Hasan KESKİN tarafından plaket verildi.
Detay

BALYA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ DİN GÖREVLİLERİ TARAFINDAN RAMAZAN AYI BOYUNCA ONLİNE HERGÜN SAAT 14:30 DA MUKABELE OKUNACAKTIR. İLK CÜZ 12 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 14:30 DA OKUNACAKTIR. YAYIN ADRESİ:FACEBOOK/BALYA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ