04.02.2021

BALYA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN İDLİB İÇİN YARDIM KAMPANYASI

Suriye’nin Kuzey batısında bulunan ve meydana gelen sağanak yağış nedeniyle birçok yerin su altında kaldığı İdlib için Balya İlçe Müftülüğü yardım kampanyası başlattı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Müftüsü Hasan KESKİN şunları söyledi:Bölgedeki Suriyeli Muhacirlerin küçücük çocuklarıyla birlikte yağmur sonucu yaşadıkları dramı televizyonlardan takip ettik.Bizler şu şartlarda ailelerimizle sıcak yuvalarımızda otururken orada insanların çamurların içerisinde kaldıklarını izdırap içerisinde müşahade ettik.Bir nebze yaralarına merhem olabilmek için müftülük görevlilerimizle birlikte gönüllülük esasına dayalı bir yardım kampanyası başlattık.İnşallah burada biriken meblağı TDV vasıtasıyla bölgedeki kardeşlerimize göndereceğiz.