15.10.2021

DİN GÖREVLİLERİNİN ‘’BAŞARISI’’ BELGELENDİ

İnsanlara dini konularda rehberlik yapmalarının yanında sosyal hayatta da hep onlarla beraber olan bazen sevinçlerini bazen ise acılarına ortak olan din görevlileri özellikle pandemi sürecinde de toplumun hastalığa karşı bilinçlendirilmesinde önemli bir rol üstlendi.

Din görevlileri tarafından bu anlamda ortaya koyulan fedakarlıklar görmezden gelinmedi. Bu anlamda Balya İlçe Müftülüğüne bağlı görevliler başarı belgesi ile taltif edildi. Konuyla ilgili konuşan İlçe Müftüsü Hasan KESKİN şunları söyledi; Görevlilerimizin yaptıkları hizmet her türlü takdirin üzerinde, özellikle bu dönemde görev yaptıkları yerlerde insanların eli kolu oldular, onların her türlü ihtiyacı için koşturdular, ben kendilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.