25.12.2019

ARALIK AYI TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİ

Bütün Din Görevlilerimizle her ay mutad olarak gerçekleştirmiş olduğumuz toplantılarımızın 2019 yılına ait  son olanı , ilçemiz Müftülüğü toplantı salonunda yapıldı. Din hizmetlerinin verimliliğinin artması, Din Görevlilerimizin birbirleriyle olan iletişiminin kolaylaştırılması gibi birçok hususları ihtiva eden bu toplantılarımızın hizmetlerimizde fevkalade olumları tesirleri bulunmaktadır. Başta Diyanet İşleri Başkanlığımız ve İl Müftülüğümüzün çeşitli konulardaki talimatlarının tebliğ edilmesi olmak üzere, ifade edilmesi, hatırlatılması  gerekli olan hususlar görevlilerimize anlatılmaktadır. Camilerimizdeki sandalye ve taburelerin kaldırılması, Biz bir aileyiz, Kürsüme sahip çıkıyorum, Sofralarımızı paylaşıyoruz, Yalnız değilsiniz, Diyanet her yerde isimli gibi projelerin tatbik edilmesi, Diyanet Dergi, Takvm ve yayınlarının abonelği, tanıtımının yapılması, ayrıca Çocukların vakit namazlara alıştırılması konusunda da Başkanlık talimatının uygulanması gibi hususlar İlçe Müftümüz Mehmet UÇMUŞ tarafından görevlilerimize hatırlatıldı.