19.02.2020

TAÇLARINI TAKTILAR

Müftülüğümüz Merkez 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencilerimiz için Müftülük toplantı salonunda düzenlenen etkinlikte öğrencilerimiz kurs müddetince  öğrendiklerini sergilediler. Kur'an Kursu Öğreticisi Ayşe DİNMEZ sunumu ile gerçekleşen etkinlikte diğer Öğreticiler Ayşe ÇAKIR ve Emine KIZILCAN'ın nezaretinde öğrenciler şiir, ilahi ve güzel sözlerle etkinliğe katılan veli ve ebeveynlerine mutlu anlar yaşattılar. Küçük yaşlarda almış oldukları hem aile hem dini terbiye ile ileriki yaşantılarında önemli katkılarını görecekleri fevkalade faydalı bilgi ve görgüleri küçük yaşlarda edinmenin sevincini gösterdiler. İlçe Müftümüz bu vesile ile yapmış olduğu kısa konuşmasında ailelerin çocuklarına olan ilgilerinden memnuniyetini dile getirerek, Peygamber efendimizin konu ile ilgili hadisi şeriflerini hatırlatarak, bir anne ve babanın en büyük görevinin çocuğuna İslam ahlak ve terbiyesini vermekle mükellef olduğunu vurguladı. Başkanlığımızın başlatmış olduğu ve başarıyla devam eden 4-6 Yaş Kur'an Kursu projesine vatandaşlarımızın ilgisi artarak devam etmektedir.