19.03.2023

YARDIM SEFERBERLİĞİ

Deprem Bölgesine Gönderilmek Üzere Dursunbey Halkımız, Sanayi Esnafımız ve Din Görevlilerimizin Gayretleri ile yağmur sonrası ıslanan mescid çadırların altına konmak üzere paletler hazırlandı.

6 Şubatta meydana gelen depremin ardından deprem bölgesinde yaralar sarılmaya çalışılırken deprem bölgesinde yağışların sonucu meydana gelen sellerden etkilenen çadırların altına rabıta yapılmak üzere Balıkesir İl Müftülüğümüzün öncülüğünde başlatılan palet yapımına Dursunbey Halkıda katkı sağladı. İlçe Müftülüğü ve din görevlilerimizin öncülüğünde başta keresteciler esnafı ve marangozlarımız olmak üzere canla başla çalışarak kısa bir sürede bir tır palet deprem böldesinde Adıyamana gönderildi.

Desteklerinden Dolayı Hayırsever Dursunbey Halkımıza, Gayretle çalışan Marangozlarımıza ve keresteci Esnafımıza ayrıca din görevlilerimize  Teşekkür Ederiz.

Rabbim Kabul Etsin.