03.04.2023

İL MÜFTÜMÜZÜN DURSUNBEY ZİYARETİ

Balıkesir İl Müftümüz Sayın Celal SÜRGEÇ Hocamız 1 nisan cumartesi günü bazı ziyaretler ve iftar programı için Dursunbey'e geldi.

Deprem bölgesinde meydana gelen sel sonrası çadır mescitlerde kullanılmak üzere palet üreten Dursunbeyli marangoz esnafı ziyaretle başlayan İl Müftüsü Sayın Celal Sürgeç Hocamız daha sonra, bu işe malzeme temin eden ve gönderilmesine katkı sunanan kerestecileri ve bazı esnafları ziyaret etti. Deprem bölgesinde yakınları vefat eden hemşehrilerimize taziye ziyaretinde bulunan İl Müftümüz, iftarını Dursunbey Merkez Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu'nda öğrencilerle birlikte yaptı ve burada yine öğrenci ve görevlilerimizle akşam namazını eda edip öğrencilerimize kısa bir sohbet yaptı.

İftar programının ardından Dursunbey Çarşı Camii'nde teravih namazı öncesi vaaz-u nasihatte bulunan İl Müftümüz Çarşı camiinde teravih namazını kıldırdı. Namazın ardından Dursunbey Diyanet Gençlik Merkezinde vatandaşlarla çay sohbetinde bir araya geldikten sonra Müftülük sitesi Yatılı Kız Kur'an Kursundaki hafız öğrencileride ziyaret ettikten sonra İlçemizden ayrıldı.

Ziyaretlerde İl Müftümüze, Dursunbey İlçe Müftüsü Ali Öztürk eşlik etti.