18.04.2023

HAFIZ KIZIMIZIN HAYALİ GERÇEK OLUYOR

6 Şubatta 10 ilimiz büyük bir depreme maruz kalmış ve ülke genelinde bir yardım seferberliği başlamıştı. Bu büyük yaranın sarılması için 7'den 70'e her vatandaşımız varını yoğunu ortaya koydu.

Dursunbey İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan Babası O. Yalçınkaya'nın kendis için söz verdiği umre için gün sayan Müftülük sitesi hafızlık Kur'an Kursu öğrencisi E. Y. , 6 şubatta meydana gelen deprem sonrası babasının kendisi için biriktirdiği umre parasını depremzedeler için bağışlama kararı almış ve babasıyla beraber depremzedelere ulaştırılmak üzere T.D.V Dursunbey şubesi başkanı İlçe Müftüsü Ali Öztürk ve muvazzaf memur Abdullah Çalışkan'a teslim edip makbuzlarını almışlardı.

Bu övgüye değer davranış, Dursunbey halkı tarafından takdirle karşılandı. Bazı esnaflarımız ve görevlilerimiz ise bu davranışı ödüllendirmek için kendi aralarında birlik olarak küçük HAFİZE'mizin umre parasını denkleştirip kendilerine verilmek üzere İlçe Müftüsü Ali Öztürk'e teslim ettiler.

Bu birlik ve beraberlik duygusu sebebiyle esnaf ve görevlilerimize teşekkür eden İlçe Müftüsü Ali Öztürk, emanet aldığı hediyeyi babası nezaretinde hafız kızımıza teslim etti.

Bu birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe aşılmayacak hiçbir zorluk, sarılmayacak hiç bir yara olmayacaktır. Bu onurlu davranışları ve duyarlılıkları sebebiyle Dursunbey halkımıza teşekkür ederiz.