26.02.2024

BERAAT KANDİLİ

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Beraat Kandili Dursunbey İlçemizde de dualarla idrak edildi.

Ramazan Ayı'nın son habercisi, üç aylar içindeki mübarek gecelerden birisi olan Beraat Kandili için İlçe Müftülüğümüzce hem bayanlara hemde  erkeklere yönelik programlar icra edildi. Cumartesi günü öğle namazına müteakip merkez Halhallı Camimizde bayanlara yönelik yapılan programda Vaize Cemile Karslı koordinatörlüğünde K. Kursu hocalarımız ve öğrencilerimizce Kuran tilaveti, İlahiler sohbet ve dualar yapıldı.

Akşam Namazı ve yatsı namazı arasında ise merkez Çarşı Camiimizde yapılan program İlçe Müftüsü Ali Öztürk'ün yaptığı dua ve kıldırdığı yatsı namazı ile son buldu. Namaz çıkışı vatandaşlarımıza ikramlarda bulunuldu.