31.01.2023

EDREMİT MESLEK YÜKSEK OKULUNU ZİYARET

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EDREMİT MESLEK YÜKSEK OKULUNU ZİYARET

EDREMİT İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ olarak bu gün Huzurevi Camisi gençleriyle birlikte Balıkesir Üniversitesi Edremit Meslek Yüksek Okuluna ziyaret gerçekleştirdik

Gençlerimizin üniversiteyi tanımaları, üniversite ortamını görmeleri ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçladığımiz ziyaretimizden öğrencilerimiz cok memnun kaldılar.

Öğrencilerimiz okulumuzun farklı bölümlerini tanıma imkanı bulurken aynı zamanda futbol ve voleybol oynayarak hoşça vakit geçirdiler.

Bizlere bu imkanı sağlayan okul müdürümüz Doç.Dr.Raif SAKİN hocamıza, bize eşlik eden Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Mehmet Algil hocamıza ve Öğretim Görevlisi Selattin Kose hocamıza teşekkür ederiz.

Öğrencilerimize her daim ilgilenen Huzurevi Camisi İmam Hatibi Sadullah Ekinli hocamıza , Çamcı İmam Hatibi Ramazan Savan hocamıza , İlçe Vaizimiz Mustafa MORÇİÇEK ve Gençlik Koordinatörü İsa TOPSAKAL hocamıza teşekkür ederiz.