04.10.2023

MEVLİD-İ NEBİ İLE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

Edremit İlçe Müftülüğümüzce Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Şükrü Tunar Kültür Merkezinde konferans gerçekleştirildi.

➡️ İl Müftümüz sayın Celal Sürgeç, Edremit İlçe Müftülüğümüzün organizasyonu ile gerçekleştirilen Mevlid-i Nebi İle Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programı'na konuşmacı olarak katıldı.

➡️ Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda İlçe Müftü vekilimizin açılış konuşmalarının ardından İl Müftümüz "Peygamberimiz İman ve İstikamet" konulu sunumlarını gerçekleştirdi.

➡️Programın organizasyonunda emeği geçenlere, programa katılan bütün vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftamızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz .