16.04.2018

MİRAÇ KANDİLİ KUTLANDI

Piri Reis Camiinde Miraç Kandili kutlandı. Program İlçe Müftümüzün riyasetinde Camii Görevlileri İmam Hatip Mehmet AYDIN ve Müezzin Kayyım Sezgin BAKIŞ tarafından icra edildi. Program'da Ku'an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve ilahiler okundu.

Daha sonra İlçe Müftüsü Adem ESER gecenin önemini belirten bir konuşma yaptı. Konuşmasında ayrıca Mübarek Ramazan ayına yaklaştığımızı;ruhen ve bedenen yavaş yavaş bu mübarek aya hazırlanmaya başlamamız gerektiğini, hepimizin nefis muhasebesi yapmamız, davranışlarımızda ölçülü olmamız, özü sözü bir olmamız, bu zamanları nafile ibadetlerle geçirmemiz gerektiğini belirtti.

Namazdan sonra ise İmam Hatip Mehmet AYDIN tarafından tespihat ve dua yapıldı. Miraç gecesi sebebiyle diğer merkez ve mahalle camilerinde de cami görevlilerince gecenin önemine binaen programlar yapıldı.