21.07.2018

ERDEK'TEN HACI ADAYLARIMIZI UĞURLADIK

Erdek’ten bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile hacca giden vatandaşlarımız kutsal topraklara dualarla uğurlandı.
Erdek Piri Reis Camii önünde yapılan uğurlama törenine, hacı adaylarımız  ile akrabaları ve cami cemaatimiz katıldı.

Törende 2018 yılı hacı adaylarının yolculuklarının başladığını ifade eden İlçe Müftümüz Adem Eser konuşmasında kayıtlı yüz binlerce hacı adayının bu kutsal topraklara gitmek için sıra beklediklerini ancak kurada, burada bulunan kişilerin gitmeye hak kazandığını, herkese nasip olmadığını, bu imkanı en iyi bir şekilde değerlendirmelerini, hac farizasını layıkıyla yapmaları uyarısında bulundu. Ardından ilahiler ve tekbirlerle hacı adaylarımız kutsal topraklara uğurlandı.
Bu yıl Erdek’ten Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Organizasyonu ile 2 erkek, 3 bayan 5 hacı adayı hac vazifesini yapmak üzere yola çıktı. Hacı adaylarımız Erdek’ten Edremit’te giderek Kocaseyit havaalanından uçakla Medine’ye gidecekler.