04.11.2020

“EVLİLİĞE İLK ADIM” Seminerleri Duyurusu

Müftülüğümüzce “HUZURLU AİLE, GÜÇLÜ TOPLUM, GÜVENLİ GELECEK” projesi kapsamında “Evliliğe İlk Adım” seminerleri düzenlenecektir. Nişanlı ve yeni evli çiftlere sevgi, merhamet, adalet ve emanet bilinci gibi aileyi ayakta tutan değerler hususunda Kur’an ve Sünnet ışığında bilgi vermek amacıyla düzenlenecek olan seminere katılmak isteyen çiftlerin Müftülüğümüze müracaat etmeleri rica olunur.

Seminer hem yüz yüze hem de internet üzerinden uzaktan eğitim şeklinde çevrim içi olarak icra edilebilecektir. Yüz yüze seminer İlçe Müftülük binamızın toplantı salonunda yapılacaktır.

Seminer her hafta iki kez olmak üzere 4 haftada tamamlanacaktır. Katılımcılara katılım belgesi takdim edilecek olup; ayrıca ‘Evliliğe İlk Adım’ kitapçığı hediye edilecektir.

Seminere dair detaylı bilgi İlçe Müftülüğümüzden öğrenilebilecektir.

“Evliliğe İlk Adım” Seminer Başlıkları

1. Seminer: Evlilik: Ahirete Uzanan Birliktelik