19.06.2018

YAZ KUR'AN KURSLARIMIZ BAŞLIYOR

2018 Yılı Yaz Kur'an Kursları 25 Haziran'da başlıyor.

Hayırlı nesiller yetiştirmemize katkı sağlayacak, gözümüzün nuru evlatlarımızı Kur’an’la ve Peygamberimiz (s.a.s)’in örnek hayatıyla buluşturacak bir zaman dilimi daha başlıyor. Kur’an kurslarımız, 25 Haziran’da açılıp 17 Ağustos’a kadar devam edecek. “Camide Çocuk Sesi, Vatanımın Neşesi” şiarıyla camilerimiz, bu yıl da milyonlarca çocuğumuz için bir eğitim yuvasına dönüşecek.

Kurs iki dönemden oluşacak:

1. Dönem 25 Haziran-20 Temmuz

2.Dönem 20 Temmuz-17 Ağustos

Kurslarımızda öğrencilerimize Kur'an-ı Kerim ve Dini Bilgiler eğitimi verilecek. Hafta içi her gün 3 saat eğitim yapılacak.Çocuklarımızın kurslara teşviki ve devamı hususunda velilerimizden hassasiyet bekliyoruz.

Tüm Camilerimize ve Kur'an Kurslarımıza öğrencilerimizi bekliyoruz.

Yaz Kur'an Kurslarımızda görev alacak olan arkadaşlarımıza ve bütün yavrularımıza Yüce Allah'tan muvaffakiyetler diliyoruz.