24.11.2018

ÇAKIL MAHALLESİNDE MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI

İlçemize bağlı Çakıl mahalle camiinde Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle bir program icra edildi.

22 Kasım’da akşam ilâ yatsı namazı arasında yapılan programa İl Müftümüz Ramazan TOPCAN iştirak ederek cemaate vaaz verdi. İlçe Müftümüz Adem ESER de programda bir konuşma yaparak haftanın anlam ve önemine değindi.

Program Cami İmam-Hatibi Abdullah İNCİ organizesinde icra edildi.

Programda Bursa Emir Sultan Cami görevlisi Mesud TOPÇUOĞLU misafir olarak katıldı. Piri Reis Cami İmam-Hatibi Mehmet AYDIN, Yalı Cami İmam-Hatibi Harun KÖSE, Karşıyaka Mah. Cami İmam-Hatibi Kerim KURTARAN ve Piri Reis Cami Müezzin-Kayyımı Sezgin BAKIŞ görev aldılar.

Mahalle halkını yoğun katılımıyla gerçekleşen programda Çakıl Ortaokul öğrencileri Kur’an-Kerim’ler ve ilahiler okudular.

Programa katılan İl Müftüsü Ramazan TOPCAN’a ve Bursa Emir Sultan Cami görevlisi Mesud TOPÇUOĞLU’na plaket takdim edildi.

Program sonunda cemaate ve misafirlere simit-ayran ikramında bulunuldu.