19.12.2018

TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILDI

İlçemiz Merkez Mithatpaşa Mahallesinde 300 metrekare temel üzerine bodrum, zemin, 1. ve 2. kat olmak üzere toplam 1200 matrekare alanı 4 kattan oluşacak, yaklaşık maliyeti 2.740.000,00 TL olacak, içinde gençlik merkezi, 4-6 yaş kuran kursu, çok amaçlı kuran kursu, müftülük sitesi, 150 kişilik konferans salonu bulunacak binanın temeli; 13 aralık perşembe günü saat 12,00 de Sayın Valimiz Ersin YAZICI nın, İlçe Kaymakam Vekili ve Ayvalık Kaymakamı Gökhan GÖRGÜLÜARSLAN ın, İl Müftümüzün, Vakıflar Bölge Müdürü, İl Milli Eğitimi Müdürü, Belediye Başkanımız, İlçe Müftüleri, Daire Amirleri ve vatandaşlarımızın katılımı ile atıldı.Yapılan konuşmaların ardından binanın temeli dualarla atıldı.Tören sonunda katılımcılara ikramlar yapıldı.