22.04.2020

GÖNEN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ "BİZ BİZE YETERİZ"

GÖNEN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ HAYIRDA YARIŞIYOR.

Gönen İlçe Müftümüz Sayın Şaban APAYDIN hocamızın “Gönen’de Kapısı Çalınmadık Ev, Hatırı Sorulmamış bir vatandaşımız, Aşı Olmayan Bir Aile Kalmayacak” talimatı doğrultusunda hızlı bir şekilde organize olan Personelimiz bir taraftan yardıma muhtaç aileleri tespit etmeye, bir taraftan yardım kolileri temin etmeye başladılar. Tespit ettiğimiz ailelere hızlı bir şekilde hazırlanan kolilerimiz yine kendi imkanlarımız ile hocalarımız tarafından dağıtılmaya başlandı. Bir hafta içinde 250 koli dağıtımı gerçekleşti. Ramazan ayının ilk haftası bu rakamı 1.000 koliye çıkarmayı hedefliyoruz.

Gönenli hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile gerçekleştirdiğimiz bu hayırlı çalışmada emeği geçen herkese teşekkür eden İlçe Müftümüz Şaban APAYDIN hocamıza bize öncülük ettiği için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Gönen İlçe Müftülüğü ve Personelimiz “Hayırda Yarışmaya Devam” diyor.