05.11.2021

Mevlidi Nebi Haftası Etkinlikleri

İlçe Müftülüğümüzün Mevlidi Nebi haftası münasebetiyle hazırlamış olduğu program Ömer Seyfettin Kültür merkezinde gerçekleştirildi.

Programa İlçe Kaymakamımız Arslan Yurt ,Balıkesir İl Müftümüz Celal Sürgeç ve ilçemiz daire amirleri katılım sağladılar.

Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayan program ,İlçe Müftümüz Ahmet Duran'ın açış ve selamlama konuşması ile devam etti.İlahi grubunun hazırlayıp seslendirdiği ilahi ve kasideler ile programa katılanlar huzur dolu dakikalar geçirdi.İlahi grubunun ardından Diyanet İşleri Başkanlığımızın hazırlamış olduğu Hz.Peygamber ve Vefa konulu sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi.

Program Balıkesir İl Müftüsü Celal Sürgeç hocamızın Hz.Peygamber ve Vefa konulu konferansı ile sona erdi.

Programın ardından Müftülüğümüzün Halkımızın istifadesine sunduğu büroların açılışı yapıldı.Türkiye Diyanet vakfı Gönen Şubesi,Hac ve Umre Bürosu ,Diyanet Yayınları Satış Bürosu ile Aile ve Dini Rehberlik bürolarının açılış kurdelesi İlçe Kaymakamımız Arslan Yurt ,İl Müftümüz Celal Sürgeç ve programa katılan daire amirlerinin iştiraki ile kesildi.

Açılışı gerçekleşen bürolar ilçemize hayırlı olsun.