19.07.2024

İl Müftümüz Sayın Hasan Hayri YAŞAR Hocamız İlçemizi ziyaret etti.

İl Müftülüğümüz tarafından Eğitim ve Din Hizmetlerinde verimliliğin ve motivasyonun artırılması, Personel Hizmetleri konusunda rehberlik edilmesi ve tecrübe paylaşımı amacıyla merkez ve merkeze yakın mahellelerimizde görev yapan imam-hatip, müezzin-kayyım ve kur'an kursu öğreticilerinin katılımıyla İlçe Personel buluşmamız İlçe Müftülüğümüzün ev sahipliğinde İl Müftümüz Sayın Hasan Hayri YAŞAR hocamızın başkanlığında gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen personel buluşmasının akabinde İl Müftümüz Sayın Hasan Hayri YAŞAR ve İlçe Müftümüz Sayın Sedat KARALİ hocamız İlçe Kaymakamımız Sayın Enver ÖZDERİN'i ziyaret edip, İlçe Müftümüz Sayın Sedat KARALİ hocamızı makamında ziyaret ederek İlçemizden ayrıldı.