05.12.2023

PERSONEL BULUŞMASI

İl Müftümüz Sayın Celal SÜRGEÇ Hocamız, İl Müftü Yardımcılarımız ve Murakıplarımız ile birlikte Havran İlçemizi ziyaret ettiler.

İl Müftülüğümüz tarafından 30.11.2023 tarihinde Eğitim ve Din Hizmetlerinde verimliliğin ve motivasyonun artırılması, Personel Hizmetleri konusunda rehberlik edilmesi amacıyla organize edilen "İl-İlçe Buluşmaları" kapsamında, ilçemizde görev yapan Din Görevlisi Hocalarımızla yapılan "Din görevlileri Buluşması" programına katılan İl Müftümüz Sayın Celal SÜRGEÇ, İl Müftü Yardımcıları, İl Murakıpları ve Havran İlçe Müftümüz Sedat KARALİ ile beraber, İlçemiz İhtiyaç odaklı Kur'an Kurslarımız ve 4-6 yaş Kur'an Kurslarımızda eğitim gören öğrencilerimizi ziyaret ettiler. Daha sonra Havran İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile bir buluşma programı gerçekleştirmişler ve ardından Camikebir Cami'inde öğle namazını kıldırıp namaz sonrası cematimize vaaz ettiler.

Öğle namzından sonra İlçe Kaymakamımız Sayın Enver ÖZDERİN, Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY ve beraberindeki protokol üyelerimiz ile birlikte Çamdibi Hafızlık Yatılı Kız Kur'an Kursumuzda düzenlenen Hafızlık Proje Sınıfı öğrencilerimizin programına katıldı.
İlçe Müftülüğümüzü ziyaret ederek İlçemizden ayrıldılar.