06.02.2024

6 ŞUBAT DEPREMİ YIL DÖNÜMÜ

Havran İlçe Müftülüğü, Havran İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Havran Belediyesi işbirliği ile düzenlenen "6 Şubat depremİnin yıl dönümü münasebetiyle şehitlerimizi anma programı İlçemiz Fatih Sultan Mehmet camii'nde "Sabah Namazı Buluşması" düzenlendi.

Okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftümüz Sayın Sedat KARALİ Hocamızın yapmış olduğu vaaz ve duanın ardından, Havran Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ikram ve günün anısına yapılan fidan dikimi ile program sona erdi.

Gerçekleştirilen programa İlçe Kaymakamımız Sayın Enver ÖZDERİN, Havran Belediye Başkanımız Sayın Emin ERSOY, İlçe Müftümüz Sayın Sedat KARALİ Hocamız, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin AYDEMİR, İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Abdurrahman BESBAŞ, İlçe Tarım Müdürümüz Sayın Mehmet Emre ÇAKAN, protokol üyeleri, gençlerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.

Asrın felaketinde kaybettiğimiz deprem şehitlerimize Rabbimizden rahmet, yaralılara acil şifalar milletimize başsağlığı diliyoruz. Yüce Rabbimizden milletimize bir daha böyle büyük acılar yaşatmamasını niyaz ederiz.