28.04.2017

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ ZİYARETİ

Balıkesir İli İvrindi İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Yatılı Kız Kur’an Kursu öğretici ve öğrencileri İlçe Müftüsü Ali Refik DEMİREL’in eşliğinde Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesine öğrencilerin bilgi ve görgülerini artırmak, ilahiyat eğitimine ilgilerini yoğunlaştırmak için ziyaret gerçekleştirdi. İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer ERBAŞ öncelikle ziyaret edilerek hediye takdim edilmiştir. Sıcak ilgiyle karşılanan öğrencilerimiz, fakültede bir derse girdiler ve ardından da İlahiyat Fakültesinin gerçekleştirdiği Kutlu Doğum Programına katıldılar. Dekan Prof. Dr. Muammer ERBAŞ öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada “İlahiyat Fakültelerinin böyle Kur’an’ı gerçekten iyi öğrenmiş hafız öğrencilere ihtiyacı var, bu millete iyi bir din hizmeti sunmak için hafız öğrencilerin İlahiyat Fakültelerini tercih etmeleri çok önemlidir.” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Muammer ERBAŞ İlçe Müftüsü Ali Refik DEMİREL’e, öğretici ve öğrencilere teşekkür ettiler. Öğrenciler ziyaretten çok etkilendiklerini, İlahiyat Fakültesini yakından tanıma fırsatı bulduklarını ve ileriye dönük hedef belirlemede bu ziyaretin çok büyük katkısı olacağını belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler.