Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Geleneksel Hıdırellez hayırları kapsamında Dedekaşı Mah. Ve Kayaeli Mah. ardından Karacaağaç Mah. ve Alagüney mahalle Camilerinde program icra edildi.
Detay

Hotaşlar Mah. Bugün Yatsı namazı sonrası özel vaaz irşat programı kapsamında İlçe Müftüsü Muharrem Dutar ziyaret gerçekleştirdi.
Detay

İlçemiz Müftüsü Muharrem DUTAR 24 hacı adayının katıldığı seminerde ibadet ve ubudiyyet bilinci , hac ibadetinin değeri, hacca manevi hazırlık vb konular hakkında bilgi verdi.
Detay

Mestanlar Mah. Muhtarı İbrahim Tülek'in iftar davetine İlçe Müftüsü Muharrem Dutar iştirak ederek vaaz ve dua yaptı.
Detay

İftarımıza iştirak eden başta Sayın Kaymakamımız ve Sayın Belediye Başkanımıza ve tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Oruçlarımızı kabul etsin inşallah.
Detay

Kepsut İlçe Müftülüğü olarak; "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" ile "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü"
Detay

Gençliğe Değer projesi kapsamında Eşeler Mah. Cami ve Gençlik Buluşması icra edildi. Emekli öğretmen Salih Dülger hocamız gençlerle hasbihal etti.