Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Gençliğe Değer projesi kapsamında Eşeler Mah. Cami ve Gençlik Buluşması icra edildi. Emekli öğretmen Salih Dülger hocamız gençlerle hasbihal etti.
Detay

Cami Hizmetlerinde Verimliliğin Artırılması genelgesi kapsamında, İlçemiz Yenice Mh. Yukarı Camii'nde "Sabah Namazı Buluşması" gerçekleştirildi.
Detay

İlçe Müftüsü Muharrem Dutar tarafından her Cuma akşamı köy ziyaretleri yapılmaya devam ediliyor. Karagöz Mah. Yatsı namazı sonrası sohbetten sonra köy kahvehanesinde sıcak soba etrafında hasbihal edildi.
Detay

6 Şubat Depreminde Vefat eden kardeşlerimizin ruhlarına ithafen , İlçemiz Dürrühoca Camii'nde "Sabah Namazı Buluşması" gerçekleştirildi.
Detay

İlçemizden Kutsal topraklara gidecek 37 umreciyi dualarla uğurladık. Yoğun katılımın olduğu uğurlama programında ilahiler, telbiyeler, tekbirler söylendi.
Detay

Kepsut ilçe müftülüğü olarak Cezaevi Mescidi görevlimiz Mustafa TACAR rehberliğinde umreye gidecek olan vatandaşlarımıza uğurlama programı icra edildi.
Detay

Cami Hizmetlerinde Verimliliğin Artırılması genelgesi kapsamında, İlçemiz Yenice Mh. Tepebaşı Camii'nde "Sabah Namazı Buluşması" gerçekleştirildi.