20.02.2020

2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısı

2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısı Susurluk İlçe Müftüsü/Manyas İlçe Müftü Vekili Alaattin TÜRKOĞLU'nun Katılımıyla 18.02.2020 Salı Günü Manyas Çarşı Camii Toplantı Salonunda Yapıldı. Gündeme Değerlendiren İlçe Müftü Vekilimiz Alaattin TÜRKOĞLU'ndan Sonra Toplantıda Balıkesir İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Mustafa ATA'da Personelimize Bağımlılıkla Mücadele Konusunda Bilgiler Verdi. Toplantıda Emekli Olan  Eşen Mahallesi Camii İmam Hatibi Ramazan SERT Hocamıza İlçe Müftü Vekilimiz Alaattin TÜRKOĞLU Tarafından Kurumuza Yapmış Olduğu Katkılardan Dolayı Plaket Taktim Edildi. Toplantı Sonrası Tüm Personel Atatürk Meydanında  Manyas Kaymakamlığı Tarafından İdlib İçin Başlatılan Yardım Kampanyasına Katıldı.