24.11.2020

BİR TUĞLA DA BENİM OLSUN-DUYURU

Camiler, İslâm’ın asli hüviyetiyle anlaşılmasında ve toplumun dini, sosyal ve kültürel bakımdan gelişmesinde önemli rolü bulunan müesseselerden biridir. Okunan salâ’lar ile bir milleti yekvücut haline getiren camiler geçmişte olduğu gibi bugün de, gurbet ellerde derdi olanların dayanacak dost bulduğu yerler, coğrafyaları yaklaştıran, kaynaştıran, birleştiren ilim-irfan merkezleridir.

Bugüne kadar ülkemizde ve yurt dışında binlerce cami ve mescitimizin inşası, Türkiye Diyanet Vakfımız ve Diyanet İşleri Başkanlığımızın iş birliğinde, başta kadirşinas halkımızın desteği ve görevlilerimizin gayretli çalışmaları neticesinde ibadete açılmış ve açılmaya da devam etmektedir.

Milletimiz adına açılan hayır kapısı olan ve hizmet ettiği müddetçe amel defterimize sevap yazdıran bu eserlerin inşasının devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Bu anlayış ile Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak bugün, inşaatı devam eden yurt içi ve yurt dışı Camii inşaatları için yardımlarınıza başvuruyoruz. Yaptığınız ve yapacağınız yardımların Allah (c.c.) indinde makbul ve berekete vesile olmasını niyaz ediyoruz.

Cami inşaatlarımıza destek vermek için CAMİ yazıp 1379’a SMS göndererek 10 TL’lik destekte bulunabilir, online bağış sayfamız bagis.tdv.org adresinden ve vakfımızın banka hesap numaralarından bağış yapabilirsiniz.