28.06.2024

Bölge Finali İçin Yarıştılar

İl Müftülüğümüz tarafından 2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Ezanı Güzel Okuma, Etkili Hutbe Sunumu ile Hadis-i Şerif Ezberleme İl Finali yarışmaları düzenlendi.

İl düzeyinden yapılan yarışmaya camilerde görev yapan İmam Hatipler, Kur’an Kursu Öğreticileri ve Müezzin Kayyımlar katıldı.

Ezanı Güzel Okuma Yarışması İl Finalinde Karesi İlçemizden Faruk Furkan Diler birinci, Balya İlçemizden Ömer Sağlam ikinci, Altıeylül İlçemizden Cengiz Bilgiç üçüncü oldu.

Etkili Hutbe Sunumu Yarışmasında, İvrindi İlçemizden Muhammed Karaca birinci, Bandırma ilçemizden Ramazan Çakmak ikinci, Kepsut İlçemizden İsmail Akgün üçüncü oldu.

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışmasında ise, Burhaniye İlçemizden Selçuk Kurt birinci, Altıeylül İlçemizden İsmail Şengör ikinci ve Karesi ilçemizden Enes Taner Dengez üçüncü oldu.

İl Finalinde birinci olanlar bölge finalinde yarışacaklar.