22.05.2020

BAYRAMLAR; BİRLİK VE BERABERLİĞİN PEKİŞTİĞİ GÜNLERDİR

Ramazan Bayramı vesilesi ile İl Müftülüğümüzde bayramlaşma programı tertip edildi.

Düzenlenen bayramlaşma programına İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, Müftü Yardımcılarımız,  Şube Müdürlerimiz, Murakıplarımız, Vaizlerimiz ve daire personellerimiz katıldı.

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN yaptığı konuşmada; “Bayramlar; sevinçlerin paylaşıldığı, dargınlık ve kırgınlıkların yok olduğu, insanlar arasında sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberliğin pekiştiği günlerdir. Bu Ramazan ayını istisnai bir şekilde ihya ettik. Rabbimiz bu kötü günleri bir kez daha yaşatmasın inşaallah. Cami içi hizmetlerimiz yoktu ancak sahada çok kıymetli işler başardığımıza inanıyorum. Yetim, öksüz, ihtiyaç sahibi kardeşlerimizden şehit ailelerimize, engelli ailelerimize, roman kardeşlerimize, KYK öğrenci yurtlarında kalan karantina sakinlerine, sevgievleri çocuklarımıza, vefa sosyal destek gruplarına, 112 acil vb. hizmetlerimiz hız kesmeden devam etti. Hamd olsun Bu Ramazan’da sahadaydık. Güzel işler çıkardık.

Bu vesile ile Vefa Sosyal Destek Grupları başta olmak üzere TDV ve Müftülük hizmetlerinde canhıraş gayret gösteren, kapıdan kapıya koşan, büyük küçük demeden yetişen bütün kardeşlerimize, Müftü Yardımcılarımıza,   İlçe Müftülerimize, İmam Hatip, M.Kayyım, Öğreticilerimize, Uzmanlarımıza, Vaizlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bayramlarınızı tebrik ediyorum. Rabbim sevdiklerinizin acılarını göstermesin. Sağlık ve afiyetle nice bayramlar, nice kandiller göstersin inşaallah” dedi.