22.05.2020

BU BAYRAM DA YETİMLER GÜLSÜN DİYE

11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı ve bereketi tüm güzellikleri ile devam ediyor. İl Müftülüğümüz ve TDV tarafından hazırlanan bayramlıklar, kırtasiye malzemeleri ve bayram harçlıkları yetim çocuklarımız ile buluştu.

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN; “Ramazan Ayı paylaşmak ve yardımlaşmak için bir fırsattır. Bu bayram da yetimler gülsün diye bir hayır kampanyası düzenledik. Hamd olsun başarmanın mutluluğu içerisindeyim. Ramazan Ayının nihayetinde yetim yavrularımız ve aileleri ile birlikte olmanın sevincini ve coşkusunu hep beraber yaşadık, yaşıyoruz. Evlerine misafir olduk. Söz ve sohbetlerine ortak olduk.O çocukların sevinçleri, gözlerindeki parıltılar inan her şeyi unutturdu. Bu ve benzer kampanyalarımız bu güne kadar devam etti, bundan böyle de inşaallah devam edecektir.

Maddi ve manevi seferber olan değerli Din Gönüllüsü kardeşlerime, Kur’an Kursu Öğreticilerimize candan teşekkür ediyorum. Burada hemen yeri gelmişken bu güzel çalışmalarımıza adeta motor olan değerli hayırsever vatandaşlarımıza çok ama çok teşekkür ediyorum. Hayırlarının kabul olmasını yüce Mevla’mdan diliyorum." dedi.