07.09.2020

MÜFTÜMÜZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, göreve yeni başlayan Bandırma İlçe Müftümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Müftü Halil ŞEKERCİ, Şube Müdürü Cemalettin TORUN ve İlçe Murakıbı Osman TUĞRUL BODUR tarafından karşılanan İl Müftümüz, bürolarda görev yapan personeli selamlayarak katkılarından dolayı tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

Personelle selamlaşma sonrası İlçe Müftüsü Sayın Halil ŞEKERCİ ile bir müddet Müftülük hizmetleri hakkında görüşen İl Müftümüz, daha sonra İlçede inşaatları devam eden Üniversite Camii, Mevlana Camii ve Başak Sitesi Cami inşaatlarını yerinde inceledi.

İkindi Namazını Edincik Mahallesi Merkez Camiinde kılan İl Müftümüz, burada namaz sonrası vatandaşa sohbet ederek, salgın karşısında dikkatli olunması gerektiğini, hayatın pardonu olmadığını ifade ederek cemaate namazlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

İlçe Müftümüz Sayın Halil ŞEKERCİ ise,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Müftülük personeli adına İl Müftümüze teşekkür etti.