10.09.2020

İLGİ VE ALAKANIZ YÜKÜMÜZÜ AĞIRLAŞTIRMIŞTIR

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, İlimiz genelinde kırsal mahalleleri gezerek din gönüllüsü kardeşlerimiz ile vatandaşlarla bir araya geliyor.

Susurluk İlçesi kırsal Mahallelerinde ziyaretlerde bulunan İl Müftümüz, Din Gönüllüsü kardeşlerimiz başta olmak üzere Mahalle sakinlerinin talep, öneri ve varsa şikayetlerini yerinde dinliyor. Vatandaşlarımızın dini konulardaki sorularına da cevap verme imkanı bulan İl Müftümüz; “Camilerde olduğu kadar sahada da güzel hizmetlerimiz var, sosyal faaliyetlerimiz var. Camide olduğu kadar sahada da iddialıyız. Bu ziyaretlerde Başkanlığımızın dolayısı ile Müftülüğümüzün hizmetlerini, faaliyetlerini sizlerle paylaşma imkanı bulduğumuzdan çok önemsiyorum. Halkımızın bizlerden beklentilerini yerinde tespit etme imkanı verdiğinden önemli. Başta görevli arkadaşlarımız olmak üzere siz değerli kardeşlerimizle var olan ilişkilerimizi daha sıcak tutmak arzusundayız. İstiyorum ki yakın olalım. Arada mesafe olmasın. Gittiğimiz her yerde gördüğümüz ilgi ve alaka yükümüzü daha da ağırlaştırmıştır. Sizlere layık olmak, dualarınıza mazhar olmak çalışmaya devam edeceğiz inşaallah.” Dedi.