21.09.2020

GAZİLER GÜNÜNDE GAZİLERİMİZE ZİYARET

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN; 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle İvrindi, Kepsut ve Bigadiç İlçelerinde Gazilerimizi ziyaret etti.

Ziyaretlerde İl Müftümüz; "Bu  vatan, Aziz Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizin bizlere en büyük emanetidir.  Ata emaneti bu vatanı korumak milletimizin namus borcudur. Kirletmedik, kirletmeyeceğiz. Milletimizin birlik ve beraberliği, istiklal ve istikbali  için çok ama çok çalışmalıyız. Etrafımızda olup bitenleri görüyor, duyuyorsunuz. Sen ben olamayız. Her birimiz bir Gazi bir Şehit namzedidir. Gününüzü tebrik ediyorum.

Bu vesile ile bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan Kahraman Gazilerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyorum. Hayatta olan Siz Kıymetli Gazilerimize sağlıklı, bereketli hayırlı uzun ömürler diliyorum." Dedi.

Gazilerimiz de İl Müftümüze böylesine anlamlı ve önemli bir günde süpriz ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.