20.10.2020

İL MÜFTÜMÜZDEN İMAM-HATİP OKULLARINA ZİYARET

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, İmam-Hatip Okullarını ziyaret etti.

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, Altıeylül ve Karesi İlçelerimizde bulunan İmam Hatip Okullarını ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Müftülüklerimiz ile İmam-Hatip Okullarının işbirliğine dikkat çeken İl Müftümüz; beraber yapılacak projelerin son derece önemli olduğunu, Müftülükler olarak her okulu önemsediğimiz gibi İmam Hatip Okullarını da önemsediklerini, öğrencilerimize İmam-Hatipli olmanın bir kıymet olduğunu, dahası İmam Hatiplik ruhunun kazandırılması gerektiğini, Müftülükler olarak üzerimize ne düşerse yapmaya hazır olduklarını, bunun da bilinmesini istediklerini ifade etti.

Yapılan ziyarette İl Müftümüz, öğretmenlerimizi tebrik ederek 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.