09.12.2020

ÖNCELİKLERİMİZİ TESPİT EDELİM, YOL HARİTAMIZI BELİRLEYELİM

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, yeni göreve başlayan Kepsut İlçe Müftümüz Sayın Muharrem DUTAR’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

İlçe Müftümüz ve çalışma arkadaşları tarafından karşılanan İl Müftümüz  ziyarette; ‘’ İlçemizin dini hayatına yön veren, emek sahibi bütün hocalarımızı bu vesile ile saygı ve sevgi ile yad ediyorum. Sağlık ve afiyet diliyorum. Vefat eden hocalarıma Rabbimden rahmetler niyaz ediyorum, makamları Cennetler olsun inşallah. Bıraktıkları yerden besmele çekerek başlayalım. Malum bizim hizmetlerde fatiha yok. Bir taraftan kalan hizmetleri tamamlamaya gayret ederken diğer taraftan da İlçe çalışma planlarımızı ve önceliklerimizi tespit edelim, yol haritamızı belirleyelim. Çalışmalarınızda emirlerinizdeyiz. Bir telefon kadar birbirlerimize yakın olalım. Bu vesile ile bir kere daha tebrik ediyorum, hayırlı başarılar diliyorum.” dedi.

Daha sonra İlçe Müftümüz Sayın Muharrem DUTAR ile beraber İlçede engelli kardeşlerimize ziyaretlerde bulunan İl Müftümüz, buradan geçen hafta vefat eden ancak sokağa çıkma yasağı nedeni ile cenaze duasına katılma fırsatı bulamadığı Karesi İlçesi Kızdedesi Mescidi İmam Hatibi Merhum Abidin KILIÇ hocamızın Kepsut İlçesi Bükdere Mahallesindeki kabrini ziyaret etti.

Merkez Çarşı Camiinde öğle namazı öncesi sohbette bulunan İl Müftümüz, namaz sonrası İlçeden ayrıldı.