05.03.2021

SEVGİ ENGEL TANIMAZ

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, Ayvalık ve Burhaniye İlçelerinde engelli kardeşlerimiz ve ailelerini ziyaret etti.

İl Müftümüz, beraberinde Ayvalık ve Burhaniye İlçe Müftülerimizin yanı sıra İl ve İlçe engelli koordinatörleri olduğu halde engelli kardeşlerimizi ve ailelerini ziyaret etti.

Engelli kardeşlerimize ve ailelerine sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulunan İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN; “Yatmak da zor, bakmak da. Bilesiniz ki buradaki sabırlı ve şükürlü halimiz, öteki dünyada yüzlerimizi güldürecektir. Engelli kardeşlerimiz başta olmak üzere ve zorda kalanlara yardım etmek Allah katında sadaka değerinde kıymetli bir davranıştır. Müftülükler olarak engelli kardeşlerimize yönelik İl ve İlçelerimizde çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu günkü çalışmamız onlardan biridir.Herkesin bir engelli adayı olduğu, esas olan gönüllerimizin engelli olmamasıdır. Bir insanda sevgi olduktan sonra bütün engelleri aşacağını inanıyorum. Zira sevgi engel tanımaz. Sizlerin önüne çıkacak olan engelleri kaldırmak için bizler de yanınızdayız.

Ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren engelli kardeşlerimiz ve aileleri, kendilerini yalnız bırakmayan İl Müftümüze ve engelli koordinatörlüğümüze teşekkür ettiler.
Ziyaret, engelli kardeşlerimizle çekilen hatıra fotoğrafları ve hediye takdimleri ile sona erdi.