10.03.2021

2021 HAFIZLIK TESPİT SINAVI

08/03/2021- 09/03/2021 tarihlerinde Balıkesir İl Müftülüğünde Hafızlık tespit sınavı yapıldı. İl Müftülüğümüzde gerçekleşen Hafızlık Tespit sınavına Kur’ an kurslarımızda ve dışarıdan kendi imkanlarıyla hafızlıklarını tamamlayan öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı. Diyanet işleri Başkanlığı Bursa Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Zafer ÇİFTLİ’ nin başkanlığında gerçekleştirilen sınavda katılımcılara Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün “Hafızlık Tespit Sınavı Usul ve Esasları” çerçevesinde sorular soruldu. 33 hafız adayının katıldığı Hafızlık Tespit sınavı sonuçları ileriki bir tarihte Diyanet işleri Başkanlığı Web sitesinde ilan edilecektir.

Sınava giren öğrenci ve vatandaşlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.