11.03.2021

KUR’AN-I KERİM’E TALEBE OLMAK ONURDUR

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, İlçe ziyaretleri kapsamında Havran İlçemizde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Havran İlçesi Çamdibi Mahallesinde bulunan Kız Kur’an Kursunu gezen İl Müftümüz, burada öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere; "Sizler sadece ana babalarınızın değil toplumun geleceğisiniz. Yarınlara kendinizi iyi hazırlayın. Kur’an-ı Kerim’e talebe olmak onurdur, şereftir. Bu size, bize Rabbimizin bir lütfudur. Kur’an-ı Kerim, kendisine yönelen insanları rahmetle kuşatır ve onları her türlü kötü ve kötülüklerden korur. Bu vesileyle sizleri ve ailelerinizi tebrik ediyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Oradan Merkez Çarşı Camiine giden İl Müftümüz, burada öğle namazında Cami cemaati ile buluştu. Miraç Kandilinin dünyamıza yansımalarından bahsederek bütün kardeşlerimizi kandil gecesi ev halkı ile beraber Camilerde yapılacak olan programlara katılmaya davet etti.

Namaz sonrası İlçede bulunan ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi ziyaret ederek Türkiye Diyanet Vakfı Balıkesir Şubesi tarafından hazırlanan yardım paketlerini teslim etti.