15.03.2021

TIP BAYRAMINDA İL MÜFTÜMÜZDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ZİYARET

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN,  14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Balıkesir Devlet ve Şehir Hastanelerini ziyaret etti.

İl Müftümüz, hastane başhekimleri başta olmak üzere sağlık çalışanlarını ziyaret ederek Tıp Bayramlarını kutladı.

Ziyarette çiçek buketi takdim eden İl Müftümüz; “Böyle bir günde yapılacak en güzel davranış, hekimlerimizin yükünü hafifletmektir. Bu zorlu süreçte gece gündüz demeden, büyük bir özveri ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımızı büyük bir içtenlikle kutluyor, 14 Mart Tıp Bayramınızı da tebrik ediyorum. Yaptığınız fedakârlıklar her türlü takdirin üstündedir. Milletimiz adına bir kere daha kutluyorum. Bu süreçte hayatlarını kaybeden sağlık camiamızın değerli mensuplarına Allah’tan rahmet, ana babaları başta olmak üzere siz değerli mesai arkadaşlarına ve aziz milletimize de başsağlığı ve sıhhat diliyorum. Makamları Cennetler olsun inşaallah.” dedi.

Hastane başhekimleri de; “ Bu anlamlı günde yoğun mesailerine rağmen zaman ayırıp ziyaret etme nezaketi gösteren İl Müftüsü hocamıza bizler de çok teşekkür ederiz.” dediler.