19.03.2021

RAHMETLE ANIYORUZ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106. yıl dönümünde İl Müftülüğümüz tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, Çanakkale Zaferinin 106. yıl dönümünde Balıkesir Valiliği Toygar Şehitliği, Başçeşme mezarlığında bulunan Polis Şehitliği ile Gönen İlçe Şehitliğini ziyaret etti. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua ile devam eden şehitlik programı, kabirlerin tek tek ziyareti ile sona erdi.

İl Müftülüğümüz tarafından düzenlen şiir, resim ve kompozisyon yazma yarışmalarında başarılı olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ayrıca etkinlik kapsamında çevrim içi gençlik buluşması ile moderatörlüğünü Uzman Vaiz Erol OFLAZ hocamızın yaptığı konuşmacı olarak Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Sayın Prof. Dr. Halis AYDEMİR hocamızın misafir edildiği; “Vatan Sevgisi ve Şehitliğin Önemi“ konulu bir söyleşi yapıldı.

Makamları Cennetler olsun.