22.03.2021

HAFIZLIK EĞİTİMİ VERİLEN KUR’AN KURSLARIMIZDA OKUYAN ÖĞRENCİLER ARASINDA “YÜZÜNE KUR’AN-I KERİM-İ GÜZEL OKUMA” BÖLGE YARIŞMASI YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hafızlık eğitimi verilen Kur’an kurslarımızda okuyan erkek öğrenciler arasında düzenlenen  “Yüzüne Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma” yarışmasının Marmara bölge finali 17.03.2021 tarihinde İstanbul İl Müftülüğü’nden çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında çevrimiçi olarak gerçekleştirilen bölge finalinde İstanbul, Bursa, Edirne, Tekirdağ, Sakarya, Kocaeli, Yalova, Bilecik, Balıkesir, Çanakkale illerinde birinci olan hafızlar bölge birinciliği için ter döktü.

Komisyon üyelerinin değerlendirmesi sonucunda yarışmaya ilimizi temsilen katılan Bandırma İlçesi Tekke Ali Rıza El Bezzaz Kur’an kursu öğrencisi Ahmet Tunahan ARDA yarışmada ikinci oldu.

Çevrim içi olarak yapılan yarışmada ilimizi temsilen katılan ve ikinci olan öğrencimizi tebrik eden İl Müftü Yardımcımız Sayın Hatice GEÇGELEN ödülünü takdim ederek başarılarının devamını diledi.