30.04.2021

SURİYE'YE UN YARDIMI

Balıkesir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Balıkesir  şubesi organizesiyle, Suriye’nin Azez ve İdlib bölgelerine gönderilmek üzere 10 TIR UN yola çıktı.

Programda konuşma ve dua yapan Balıkesir İl Müftüsü Celal SÜRGEÇ ; “ Tarih boyunca tüm mazlumların ve mağdurların yanında yer alan milletimiz bugünde aynı hassasiyetle mazlumların yanındadır. Zira bu toprakların diğer bir ismi de Anadoludur. Ülkemiz insanlığın ve merhametin anayurdudur. Vatanımız üzerinde ne kadar hain plan kurulursa kurulsun biz Rabbimizin rızasını gözettiğimiz sürece Allah Teâla inayet ve yardımını  bu milletin üzerinden eksik etmeyecektir. Yüce Rabbim ülkemizi her türlü dahili ve harici fitne odaklarından muhafaza eylesin” diyerek dua eden  İl Müftüsü Sayın SÜRGEÇ, kampanya sürecinde emeği geçen, Belediyeler, Sivil Toplum Kuruluşları ve hassaten yardımsever Balıkesir halkına teşekkür etti.