23.09.2021

TDV BALIKESİR ŞUBESİ KADIN KOLLARI TARAFINDAN KERMES DÜZENLENDİ

İl Müftülüğümüz ve Balıkesir TDV Şubesi Kadın Kolları öncülüğünde; "GÖNÜL KÜTÜPHANEMİZ" projesi kapsamında, kardeş ilimiz Kilis ve Balıkesir'in dezavantajlı bölgelerindeki bazı okullarımıza kütüphane kurmak amacıyla Salih TOZAN Kültür Merkezi yanında pandemi kurallarına uyularak kermes düzenlendi. Hanımların el emekleriyle hazırladıkları yiyecek ürünlerinden oluşan kermesimiz yoğun ilgi gördü.

Kermesimize İl Müftümüz Celal SÜRGEÇ'in eşi Sevinç hanımefendinin ev sahipliğinde, Vali Hasan ŞILDAK'ın eşi Fatmanur hanımefendi, Milletvekili Adil ÇELİK'in eşi Hülya hanımefendi, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel YILMAZ'ın eşi Mehtap hanımefendi ve diğer mülkî amirlerimizin eşleri teşrif ettiler.

İl Müftümüz Sayın Celal SÜRGEÇ açılış konuşmasında bu zor dönemde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren böyle güzel bir hizmete destek olmanın verdiği mutluluğu ifade ederek, bereketli ve bol kazançlı olması temennisiyle emeği geçen herkese teşekkür etti.