11.10.2021

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI PROGRAMI İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2021 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası programı İl Müftülüğümüzün Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Programa Vali Yardımcısı İrfan DEMİRÖZ, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Birol ŞAHİN, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Aydın ZEYBEK, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Mehmet ÖZKAN, İl Müftü Vekilimiz Ahmet ALTACI, Müftü Yardımcılarımız, İlçe Müftülerimiz, Şube Müdürlerimiz ve Din Görevlerimiz katıldılar.

Haftanın teması "Camiler, Din Görevlileri ve Vefa" olması hasebiyle, programımızda merhum "HAFIZ AHMET KARATOPRAK'ı ANMA" paneli gerçekleştirildi. Panelde Ahmet KARATOPRAK hocanın öğrencileri, Prof. Dr. Nevzat AŞIK, Prof. Dr. Hamdi DÖNDÜREN, ve Emekli Hocalarımızdan Burhan GÜLER Ahmet KARATOPRAK hocamızı ve anılarını anlattılar.

‌Program sonunda "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren görevlilere ödülleri takdim edildi.