15.10.2021

İLİMİZ MÜFTÜLÜĞÜNCE "AHİLİK VE HELAL BİLİNCİ" KONULU RESİM YARIŞMASI DÜZENLENDİ

İlimiz Müftülüğünce, “2021 Ahi Evran Yılı” etkinlikleri kapsamında Ahilik teşkilatının üstün ahlaki değerlerinin toplum nezdinde önemsenmesi; Ahilik teşkilatının kurucusu, İslam alimi Ahi Evran-ı Veli’nin anılması amacıyla ortaokul öğrencilerine yönelik “Ahilik ve Helal Bilinci” konulu resim yarışması düzenlendi.

Alanında uzman kişilerden oluşturulan komisyonun incelemeleri sonucunda; İvrindi ilçesi Gökçeyazı Şehit Rıdvan Çetinkaya Ortaokulu öğrencisi Eda BAŞCIOĞLU birinci, İvrindi ilçesi Gökçeyazı Şehit Rıdvan Çetinkaya Ortaokulu öğrencisi Nehir DEMİRBOĞA ikinci, İvrindi ilçesi Gökçeyazı Şehit Rıdvan Çetinkaya Ortaokulu öğrencisi Damla FERİK üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri 21.10.2021 Perşembe günü saat 15.30'da İlimiz Müftülüğünde takdim edilecektir.