25.11.2021

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI BİGADİÇ'TE YAPILDI

Bigadiç Müftülüğü, 20 İlçe Müftüsünün Kasım Ayı Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı.

Balıkesir İl Müftülüğü Kasım Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Bigadiç İlçesi Hisarköy'de yapıldı.

Toplantıda Cami Hizmetlerinde Verimliliğin artırılması (Cami Dersleri, Hadis Sohbetleri, Biz Bir Aileyiz, Cuma Gecesi Ailece Camideyiz, Sabah Namazı Buluşmaları) Gençlik Hizmetleri ve Kitap Okuyorum projesi gibi Diyanet İşleri Başkanlığının talimatları ve gündemdeki konular görüşülerek vatandaşlara daha verimli ve sağlıklı din hizmetinin sunulmasına gayret edilmesi ve bu yöndeki çabaların sürdürülmesi temenni edildi.

Toplantının sonunda İl Müftüsü Celal SÜRGEÇ ve Bigadiç İlçe Müftüsü Mehmet UÇMUŞ toplantıya katılan ilçe müftülerine teşekkür etti.

Ayrıca İl Müftümüz SÜRGEÇ, Bigadiç Müftülüğü 4-6 yaş Merkez Kur'an Kursunu da ziyaret etti.