18.05.2022

"Dijital Dünyada Değerleriyle Aile Olmak" konulu panel düzenlendi.

Balıkesir İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu, "Dijital Dünyada Değerleriyle Aile Olmak" konulu panel düzenledi.

Salih Tozan Kültür Merkezi'nde düzenlenen panele Balıkesir İl Müftüsü Celal Sürgeç, Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru ve Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Esma Sayın konuşmacı olarak katıldı.

"Kur’an ve Sünnet Perspektifinde Dijital Dünyada Aile Olmak" ve "Toplumsal Değişim Bağlamında İnanç Noktasında Aileyi Tehdit Eden Dijital Riskler" konulu sunumların yapıldığı panelde, "toplumun özü ve temeli olan ailenin korunması, ahlaki ve sosyolojik bakışla aile geleneğinin devamlılığının sağlanması, eşler ve çocuklar arası dini ve ahlaki değerlerin hayatımızdaki öneminin gündeme taşınması, ailenin dijital tehditlere karşı korunması ve güçlendirilmesi” konularına dikkat çekildi.