08.06.2022

Öğrenciler Kültür Şenliğinde Buluştu

Diyanet İşleri Başkanlığı, Mili Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen "Çevreme DuyarlıyımDeğerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında Balıkesir'de "Kültür Şenliği" düzenlendi.

Öğrenciler, Karesi İlçesi Hafız Mehmet Arabacıoğlu Camii bahçesinde düzenlenen şenlikte, milli, manevi ve kültürel değerleri yansıtan oyunlarla doyasıya eğlendiler.

Söz konusu etkinlikte öğrencilere yönelik bir konuşma yapan İl Müftü Yardımcısı Hatice Geçgelen, "Devletimizin üç kurumu arasında imzalanan protokol gereği başlatılan bu projeden dolayı ben de çok mutluyum. Siz gençlerle bir araya gelmiş olmaktan da ayrıca memnunum. Sizler bizim geleceğimizsiniz, Değerlerimize sahip çıktığımız ölçüde hem vatanımıza hem milletimize hem de islam’a yakışır bireyler oluruz." dedi.

İki gün süren kültür şenliğine, Albay Tayyar Nuran Oğuz Ortaokulu ve Çiğdem Batubey Ortaokulu Öğrencileri katıldılar.